×

Segítség

 • Regisztráció
  Regisztráció
  A regisztráció roppant egyszerű és gyors a NoteWall.hu-n. Mindössze egy felhasználónevet, email címet és jelszót kell megadnod. Ne aggódj nem fogunk felesleges emaileket küldeni, illetve nem is szükséges megerősíteni az email címet. Ennek eredménye, hogy mindössze 20 másodperc alatt létrehozhatsz egy fiókot.

 • Főoldal
  Főoldal
  A főoldalon jelenleg időrendi sorrendben jelennek meg a posztok a kategóriákból. Fontos megjegyezni, hogy a főoldalon soha nem fog megjelenni +18-as tartalom, ezek szűrve vannak. A posztokat lehet lájkolni és meg is tudod osztani. A videók hang nélkül automatikusan lejátszódnak, mikor éppen nézed. Amelyik videónak van hangja azt be tudod kapcsolni.

 • Poszt oldal
  Poszt oldal
  Minden posztnak legyen az videó vagy kép van egy egyedi oldala. Itt lehetőség van nagyobb méretbe megtekinteni a képeket, illetve kommenteket lehet írni. A kommenteléshez rendelkezned kell egy fiókkal, annélkül sajnos nem megy, ugyanez vonatkozik a lájkokra is.

 • Profil
  Profil
  Minden felhazsnálónak van egy profil oldala, amit bizonyos szintig testreszabhat. Itt jelennek meg alap információk és az általad feltöltött képek és videók.

 • Beállítások
  Beállítások
  Mint már előbb említettem lehetőséged van testreszabni a profiloda. Ehhez meg kell nyitni a Beállítások menüpontot és it lehet megváltoztatni a profilképet, a borítóképet és megadhatod a közösségi linkjeidet, mint péládul Facebook, YouTube, Instagram...

 • Feltöltés
  Feltöltés
  Bárki feltölthet képet vagy videót az oldalra, ehhez egy fiókra van szükség utána korlátlanul elérhető a funkció. Képet, illetve videót lehet feltölteni. Kép esetében a támogatott képformátumok: gif, jpg, png a maximális mérete pedig 4MB lehet.
  Videófeltöltésnél az engedélyezett videóformátumok: webm, ogg, mp4 a maximális méretepedig 40MB lehet.
  Fontos, hogy a képet vagy videót mindig a megfelelő kategóriába töltsd fel!

 • Elfelejtett jelszó
  Elfelejtett jelszó
  Amennyiben elkeverted a jelszavad, bármikor visszaállíthatod. Ehhez a bejelentkezés oldal alatt található Elfelejtett jelszó linkre kell kattintani, ezután írd be az email címed, majd küldünk egy emailt és az ebben található linken keresztül tudod megváltoztatni a jelszavad.